Ben jij rebels genoeg voor deze bijbaan?

Begonnen op een studentenkamer en uitgegroeid tot hét direct sales marketingbureau voor grote merken. Fonky Sales is het jongste en meest rebelse bureau van Nederland. We werken voor grote, landelijke A-merken zoals de Telegraaf en de NRC. Sinds kort is Fonky Sales ook aanwezig in het centrum van Utrecht!

Wij zijn op zoek naar mensen met lef, doorzettingsvermogen en een gezonde portie arrogantie. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, wil jij een start-up van dichtbij meemaken en zo meegroeien met Fonky Sales Utrecht? Join Fonky Sales Utrecht en Get Fonky!

Leuke en goed betaalde bijbaan

Bij Fonky Sales Utrecht kun je meer dan 150 euro per dag verdienen. Het werk bestaat uit het verkopen en promoten van allerlei producten door heel Nederland. Dit doe je altijd met een Fonky collega. Onze filosofie is "Learn to earn”, je leert vaardigheden waar je je leven lang baat bij hebt.

Voordelen die je bij een ander bijbaantje niet hebt

Bij Fonky Sales kun je studie en werk combineren. Je kunt je eigen tijden indelen en werken wanneer het jou uitkomt. Onze werktijden zijn flexibel waardoor je genoeg tijd voor je studie overhoudt. Maar natuurlijk ook om leuke dingen te doen van je riante salaris!

Nieuwsgierig?

Laat je gegevens achter middels het contactformulier op deze pagina en we nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Misschien heb jij dan straks wel de leukste bijbaan van Nederland!
Zie voor informatie ook de Veelgestelde vragen.

Aanmelden vrijblijvende sollicitatie!

Website Fonky Sales Veelgestelde vragen

studenten bijbaan utrecht

U heeft JavaScript uitgeschakeld. Deze website vereist JavaScript voor optimaal gebruik.
Ga naar http://support.google.com/websearch/bin/answer.py?hl=nl&answer=23852 voor meer informatie over hoe u JavaScript inschakelt.